Aster Nzeyimana en Lize Feryn openen met veel BV-belangstelling pop-up: “Zie ons hier nu staan”

De Schuttershofstraat in Antwerpen is sinds vanochtend een kledingwinkel rijker. Voetbalcommentator Aster Nzeyimana en actrice Lize Feryn hebben er vandaag hun pop-up geopend, waar ze hun eigen modelabel Mélange tot 3 maart zullen verkopen. Na twee jaar dromen en plannen, beginnen ze nu samen aan dit nieuwe avontuur.

ATV

“Het is een zalig gevoel om de kleren tot leven te zien komen op de mensen”, reageert Aster voor de camera’s van ATV. “Da’s eigenlijk het allerleukste gevoel. We konden ook thuis gewoon een webshop hebben en pakketjes zitten opsturen maar ja, dan zit er niks in voor ons.”

“En het is echt het beste gevoel om iemand iets te zien passen, en een beetje verliefd te worden op dat spiegelbeeld”, vult Lize aan.

In de pop-up zal het koppel een ‘genderless’ collectie verkopen, geïnspireerd op hun eigen stijl. “‘Een mooie melange van lokale en internationale invloeden, voor alle afkomsten, achtergronden en genders”, noemen ze het zelf.

De planning van het duo laat toe dat er altijd minstens één van de twee in de winkel kan staan. Een maand lang hard werken, want de pop-up is elke dag open. Een ervaring die toch nog even onwezenlijk lijkt. “Why the fuck hebben wij een winkel geopend? Zie ons hier nu staan”, lacht Aster.

Bij de opening van de zaak, vrijdag, kwam er overigens veel mooi volk over de vloer. Onder anderen Jani Kazaltzis, Tom De Cock, Kat Kerhofs, Jolien Roets en Flo Windey tekenden present.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer