Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Als ik morgen Leekens zie, eten we samen een hamburger”: Eden Hazard blikt in eerlijk interview terug op z‘n carrière en levensstijl

In het profvoetbal zien ze hem niet meer terug. In zijn ideale wereld woont Eden Hazard morgen ergens in de bergen, met een kudde schapen, ver weg van alle aandacht. In een eerlijk interview met France Football blikt hij nog een laatste keer terug op zijn carrière, op zijn exploten, op zijn leven aan de top, zestien jaar lang. Over hoe hij eerst zijn plaats verloor, daarna zijn vertrouwen en uiteindelijk het verlangen: “Soms is het laatste hoofdstuk van een boek waardeloos, maar is het toch een bestseller.”

103 reacties

  • Patrick Feyaerts

    3 maanden geleden
    Die lukt er ten minste in het belang van voetbal te relativeren. Ik kan zijn levensvisie wel smaken.
  • Patrick Vandeputte

    3 maanden geleden
    Heel eerlijk over zichzelf. Dat kunnen ze niet allemaal zeggen in het topvoetbal.
  • Nathalie Nagels

    3 maanden geleden
    Zijn sterkte was ook zijn zwakte. Ik heb er van genoten. Geniet van je pensioen zou ik zeggen. Enige opmerking: als een club meer dan 100 miljoen voor je betaalt en je ontvangt wekelijks een paar honderdduizend euro... dan is het minste wat je kan doen zorg dragen voor je lichaam en op je gewicht letten. Dat respect moet je hebben voor de mensen die die bedragen betalen.
  • Johan Praet

    3 maanden geleden
    Puur talent maar slechte drive om te werken, en dat geeft hij zelf ook toe.
  • david elaut

    3 maanden geleden
    topper.we zullen nog lang moeten wachten op zo een speler.