Vrouw komt vast te zitten in raamopening en laat daarbij per ongeluk iets te veel zien

De Britse Lisa gaat momenteel viraal op sociale media nadat ze in een hilarisch filmpje per ongeluk haar borsten toont. Op de beelden is te zien hoe de vrouw door een raam probeert binnen te breken in haar eigen huis nadat ze haar sleutels vergat. Ze krijgt daarbij een zetje van haar zus, maar toch loopt het niet van een leien dakje. Lisa komt vast te zitten terwijl ze ondersteboven hangt. Haar zus komt ondertussen niet meer bij van het lachen.

tica

Het filmpje dateert al van deze zomer, maar is zijn eigen leven gaan leiden op sociale media. “Eerst was het videootje alleen naar dichte vrienden gestuurd, maar plots had een onbekende het toch online gegooid”, vertelde Lisa vrijdag in het ITV-programma ‘This morning’. “En toen het zo’n hit werd, wist ik niet of ik moest lachen, huilen of doodgaan. Maar uiteindelijk zag ik de vele positieve reacties en heb ik me er bij neergelegd.”

“Wat kan ik zeggen? Ik zal ervoor zorgen dat dit me nooit meer overkomt. De sleutels hangen voortaan altijd met een koordje rond mijn nek. Ik heb mijn les geleerd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer