An-Charlotte, hier thuis in Zwevezele spelend met haar dochter Sophia.
Volledig scherm
PREMIUM
An-Charlotte, hier thuis in Zwevezele spelend met haar dochter Sophia. © Jan Aelberts

An-Charlotte is amper 32, mama van een kind van 2, en al weduwe: “Boos? Nee. Ik kan voor zo’n grootse liefde echt alleen maar heel dankbaar zijn”

Ze deelden in Zwevezele een machtig mooie liefde, maar sinds goed twee weken is An-Charlotte Boussauw (32) weduwe, met een dochtertje van 2 bovendien. De man van haar dromen en haar leven is niet meer: Philippe Van De Walle (29) verloor de ongelijke strijd tegen kanker. Hier doet ze haar verhaal: “Soms kan het gemis zo fel komen opzetten dat ik letterlijk hartpijn voel.”

43 reacties

  • Kevin de Bruyn

    3 maanden geleden
    het is echt vreselijk je geliefde te verliezen door die Rotte ziekte ik ben in november ook mijn geliefde verloren aan kanker ik kan het nog steeds niet aanvaarden veel sterkte
  • Norman Kamosi

    3 maanden geleden
    Veel sterkte aan die jonge vrouw, het is nooit leuk als je een dierbare moet verliezen,ikzelf ben drie jaar geleden mijn vader kwijt geraakt, hij was gestorven door Corona,hij was 81 jaar.
  • Jan Reunes

    3 maanden geleden
    Mijn vader was 30 toen hij aan kanker stierf en een jonge weduwe met 3 peuters van 4 / 3 en 2 jaar achter liet , er zijn er zovelen , we zijn allemaal goed uit het leven gekomen en hebben alle 3 onze ouders overleefd, moeder is op haar 65 heengegaan, je mag de moed en doorzettingsvermogen nooit opgeven! Alles komt uiteindelijk wel op z'n pootjes!
  • Luc Beckers

    3 maanden geleden
    ik vind dit zo erg voor je en uw dochtertje het is zo oneerlijk goed voor je overleden man dat geloof hem geholpen heeft zelf geloof ik na de dood van mijn kind niet meer in een god een god zou ons dat niet aandoen
  • Els Huysmans

    3 maanden geleden
    Je bent niet alleen een super madame maar ook een super mama en koester je man voor altijd . Huysmans Els