BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ze voetballen nú pas naar de normen van een landskampioen: waarom iedereen Blessin en Union de titel lijkt te gunnen

Onverstoord zet Union SG de mars voort. En nóg een kilometer. De landstitel in zicht. Alexander Blessin dribbelt daarbij zijn eigen Gegenpressing. Blessin en Union spelen ook dominant voetbal. De puzzel past. Ook in Genk.

14 reacties

  • Eric Bex

    3 maanden geleden
    Onverklaarbaar dat een team met beperkt budget nu al 3 jaar na mekaar hoge toppen scheert in België. Dat zegt ook iets over de tegenstanders.
  • Sjaan Timmermans

    3 maanden geleden
    ik vind het zo waarachtig wat je schrijft...ik ben een unionist sinds mijn jeugd...ex vrouw van Danny De Cubber ... ghislain lefever 9 uur geleden Union. Alle objectieve supporters gunnen hen de titel. Blessin een mens-mens en uitgekiend. Steeds een eerlijke analyse. Bestuur: weinig budget, geen hoogmoed zoals Antwerp, Anderlecht, Brugge, Gent. Spelers: puike conditie, een perfecte mix zelfs met zogezegde mindere spelers, uitstekende groepsmentaliteit, met één speler die uitblinkt: Puertas, de
  • Dirk Van den Bogaert

    3 maanden geleden
    Ik gun Union juist niks en vond dat ze ook gisteren weer goed weg kwamen. De concurrentie laat het momenteel misschien wat afweten maar Genk stond vorig seizoen op zeker moment ook 15 punten voor op Antwerp en met tien ipv zes wedstrijden in PO-1 kan er straks nog heel veel gebeuren.
  • Didier Verhofstede

    3 maanden geleden
    Is hun meer dan gegund. Van mij mogen ze kampioen worden. Ben zelf Gent supporter maar toch. Union blijft vechten. Plezier om naar te kijken.
  • Piet Flament

    3 maanden geleden
    L'Union fait la force!Alleen zij verdienen de titel , omdat ze zer heel het jaar staan!