© BFM

Opnieuw rijdt (beschonken) bestuurder ingang van premetrostation Astrid binnen: “Kwestie van tijd dat paaltjes er definitief staan”

Antwerpen -

Een Nederlands koppel heeft zich zaterdagnacht vastgereden in de ingang van het Antwerpse premetrostation Astrid. De chauffeur van de wagen dacht dat het de ingang was van de parking van het Radisson Blu-hotel. Hij legde een positieve alcoholtest af.

debn, sare

Voor de tweede keer in twee maanden tijd is een wagen in de ingang van het Antwerpse premetrostation Astrid onder het Radisson Blu-hotel gereden. De bestuurder had de ingang voor parking aangenomen en kwam daardoor vast te zitten op de trappen. Er vielen gelukkig geen gewonden, maar de 60-jarige bestuurder legde wel een positieve ademtest af.

De brandweer kon onder toeziend oog van enkele kijklustigen de wagen voorzichtig naar boven trekken. De trap van het premetrostation liep zichtbare schade op door het ongeval.

LEES OOK. Vrouw (45) rijdt per ongeluk premetrostation Astrid binnen: “Ze dacht dat het de parking van het hotel was”

Om te voorkomen dat er nog eens een auto zich vastrijdt in de trappenhal, zal De Lijn maandag een voorlopige betonblok aan de ingang van de premetro plaatsen. Verder laat de Vlaamse vervoersmaatschappij weten dat er na het eerdere incident in december paaltjes waren besteld en dat het een kwestie van tijd is vooraleer die er definitief zullen staan.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen