Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
2
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 86' Goal Kobe Corbanie
  • 90'+9' Goal Jacob Ondrejka
  • Maxim De Cuyper Goal 54'

Spektakel op de Bosuil: invallers Corbanie en Ondrejka bezorgen Antwerp in de absolute slotfase de zege tegen Club Brugge

MatchverslagAntwerp heeft Club Brugge met 2-1 verslagen. Blauw-zwart leek na een doelpunt van De Cuyper het laken naar zich toe te trekken, maar in de slotfase ging de ‘Great Old’ toch nog met de drie punten lopen. Het waren invallers Corbanie en Ondrejka die raak troffen.

52 reacties

  • Johan Janssen

    3 maanden geleden
    Onverdiende maar tegen Brugge is dat oooo zo mooi maar het voetbal van Antwerp dit seizoen is echt om te bleite. Met moeite kan je een match uit zien...laatste 15 minuten is genoeg eigenlijk. Kampioen onwaardig wat ik dit seizoen te zien krijg op de bosuil.
  • Marinus van Driel

    3 maanden geleden
    Wel een potige match gezien met 2 doelmannen die geen van beiden werk te verrichten hadden. Dus Club kan wel opperen dat ze meer verdienden, maar dan moeten ze ook al eens op doel sjotten, nietwaar? Ze zouden beter de hand in eigen boezem steken in plaats van te sakkeren op de arbittrage. Proficiat Antwerp.
  • Dirk Bonne

    3 maanden geleden
    Het totaal onnodig en onverdiend puntenverlies is helaas voor Club niet meer op 2 handen te tellen .... Maar het klopt, Union inhalen wordt moeilijk, de 2e plek ligt echter zeker nog binnen bereik ! Club hoeft geen geluk te hebben, zoals andere ploegen. Gewoon krijgen wat ze verdienen is voldoende om die 2e plek te halen :) :) :)
  • linda van landeghem

    3 maanden geleden
    Wacht maar af...Antwerp gaat nog haar woordje meespreken voor de 2e plaats. USG is gaan vliegen, maar tegen de start van PO1 hopelijk terug op volle sterkte. Doumbia, Udoh en Matazo zijn onze extra's. CL here we come.
  • Marc Van Dorpe

    3 maanden geleden
    En de choach van het jaar deed met zijn vervanging weer de wedstrijd kantelen.