BELGA
Volledig scherm
© BELGA

De balans na een zwarte zondag voor Club: drie blessures, drie schorsingen en drie punten weggegooid

Drie schorsingen, drie blessures, een blunderende doelman en bovenal nóg maar eens punten weggegooid. “Ongelooflijk dat we hier met lege handen vertrekken”, foeterde Ronny Deila. Van een zwarte zondag gesproken voor Club Brugge, voor wie de kloof op Union intussen 17 punten bedraagt.

38 reacties

  • Heinz Rumes

    3 maanden geleden
    Dat is dan spelen tegen Antwerp en de scheidsrechter die de match nooit in de hand had, spijtig voor Club Brugge maar dat is ook voetbal, volgende match weer op normaal niveau en alles komt goed.
  • Sven Celeyn

    3 maanden geleden
    Niemand bij Club ziet manko in verdediging snelheid en grinta te kort. En naast Thiago zal nog 30% beter renderen, plaats je een type Homma vooral snel in beweging met bewezen tor instinct. Nu moet Thiago heel de aanval dragen en Brandon heel de verdediging. Mannaert buiten!
  • Johan Planckaert

    3 maanden geleden
    Mignolet is een paar jaar geleden enkele seizoenen de best keeper in onze competitie geweest maar de laatste 2 jaar is zn niveau serieus gedaald. Gezien zn leeftijd en niveau denk ik dat club heel snel een goede vervanger nodig heeft.
  • Sven Celeyn

    3 maanden geleden
    Deila er zitten 2 wereldverdedigers op de bank Boyata en Odoi toch aangekocht om te presteren in verhouding met het hongerloon wat ze betaald krijgen. Het beleid wil van Club anderlecht maken awel gebruik die!
  • Rudy Claes

    3 maanden geleden
    Sorry maar Mignolet ...vervangen aub ..Klopp had het al lang gezien. Gewone keeper zoals vele anderen.