VTM Nieuws / ANP / EPA
Volledig scherm
© VTM Nieuws / ANP / EPA

“Het zou een mooi moment zijn om af te sluiten”: Van der Poel blaast warm en koud over z'n crosstoekomst

Wereldtitel nummer zes is binnen voor Mathieu van der Poel (29). De Nederlander veroverde in Tabor nog maar eens een regenboogtrui. Of dat de laatste in het veld is, is onduidelijk. Van der Poel blaast namelijk warm en koud tegelijk. “Dit zou een mooi moment zijn om af te sluiten” versus “ik doe het nog heel graag”. “Dat Mathieu nooit meer zou crossen, dat hebben wij nog nooit besproken”, hoorde ploegleider Christoph Roodhooft het in Keulen donderen.

38 reacties

  • wim rooyakkers

    3 maanden geleden
    De pers wakkert weer een vuurtje aan .maar de keuze ligt bij Mathieu, en die laat zich niet gek maken door wat iemananders Wil
  • Maurice Berden

    3 maanden geleden
    Ik moet eerlijk zijn. Ik bewonder het talent MVDP maar zijn heerschappij in het veldrijden doet mij minder kijken naar het veldrijden dan voorheen. Geen spanning meer.
  • Jeannine Vervoort

    3 maanden geleden
    Proficiat met de mooie overwinning van jou Mathieu en dat er nog veel mogen volgen
  • Luc Pierards

    3 maanden geleden
    Als deze sterke jongen niet naar de weg was gegaan en alleen veldrijder was gebleven waren alle records verpulverd zo sterk
  • jenny charels

    3 maanden geleden
    M.i. gaat hij z'n winters zo indelen dat hij de 8 ste wereldtitel neemt in 2028 in Hogerheide, waar vader Adri organisator is. Er gaan dan meer dan 30.000 toeschouwers zijn voor dit uniek evenement.