‘Big Brother’: Dit is de derde afvaller in het huis

Het is weer weekend en dus moet er weer iemand Big Brother verlaten. De kijkers hadden daarbij deze keer de keuze tussen vier kandidaten, want er waren twee duo’s genomineerd. Uiteindelijk kreeg Ariana de minste steun van de kijker en dus moest zij naar huis.

Nadat Lenie vorige week de eerste – niet-terugkerende – bewoner was die werd weggestemd in Big Brother was het zaterdagavond opnieuw tijd voor iemand om het huis te verlaten. De kijker had daarbij de keuze tussen Randy, Ariana, Doriana en Tyron.

Ariana

Uiteindelijk was het Ariana die de minste stemmen kreeg en dus het huis moest verlaten. Zij reageerde bij Tatyana Beloy en Geraldine Kemper in Big Brother Live heel verrast op die beslissing. “Ik weet niet wat ik nu voel”, klonk het. Daarna kreeg Ariana een overzicht te zien van haar drie weken in het huis.

“Ik ben bang dat ik niet alles eruit heb kunnen halen, maar ik ben heel blij dat ik het heb meegemaakt”, ging Ariana verder. “Ik was best wel stil, dus ik denk dat mensen mij misschien saai vonden. Het hoort er helaas bij.”

Aan een voorspelling over de winnaar van het huidige seizoen wou Ariana zich niet wagen. “Ik heb wel een idee, maar dat hou ik voor mijzelf”, klonk ze mysterieus.

Luister hier naar Ariana na haar vertrek uit Big Brother:

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...