VTM
Volledig scherm
© VTM

“Dit is alles wat ik wou”: Zdenek Stybar barst in laatste interview in tranen uit na emotionele slotronde

De emoties laaiden hoog op bij Zdenek Stybar. Voor eigen publiek nam de 38-jarige Tsjech in Tabor afscheid van het wielrennen. In tranen reed hij de laatste ronde. Veertien jaar geleden, in 2010, kroonde Stybar zich in Tabor een eerste keer tot wereldkampioen in het veldrijden. Vandaag is de cirkel rond op het WK veldrijden. “Dit moment zal ik nooit vergeten. Dank u wel.”

44 reacties

  • Gustaaf Pelckmans

    2 maanden geleden
    proficiat met jou loopbaan grt
  • Christiaan Vernist

    3 maanden geleden
    Zeer goede renner en vriendelijke man, palmares waar vele jaloers op zijn. Vind het wel raar na zovele jaren in België te wonen nog steeds onverstaanbaar Nederlands praat.
  • Anthony Peeters

    3 maanden geleden
    Mooie mens en mooie crosser geweest! Altijd met tand of 2 kleiner als de rest maar ging wel vooruit! Spijtig dat op de weg vaak net niet was maar heeft mooie dingen laten zien in Roubaix en ronde van Vlaanderen
  • Suzanne Govaerts

    3 maanden geleden
    Dankjewel Zdenek voor je prachtige carriere, je hebt me dikwijls mooie momenten bezorgd met oa je 3 wereldtitels in het veld, maar ook door je zege in de Strade. Vergeet niet dat je een van "ons" werd, Je had/hebt superveel Belgische supporters. Je bent een mooie atleet, maar een nog mooier mens, en dat is wat telt. Ik wens je alle goeds toe, succes en geluk met alles wat je nog gaat ondernemen, en dit zowel op professioneel vlak, als privé. Het komt allemaal wel goed.
  • Solange De Cleir

    3 maanden geleden
    prachtige kerel zowel van binnen als van buiten. Hoop dat in de toekomst ook alles in orde komt. je verdient het Stybar en het gaat je goed