Van den Bergh en Van Gerwen.
Volledig scherm
Van den Bergh en Van Gerwen. © VTM 2 / VTM Nieuws

“Ik ben leeg”: Van den Bergh gaat op Masters hard onderuit tegen alweer Van Gerwen

Een afstraffing voor Dimitri Van den Bergh op de Masters. Zijn grote angstgegner Michael van Gerwen maakte er in de halve finale korte metten mee. 2-11. Opnieuw dus dat ‘Dancing Dimi’ verliest van de Nederlandse klasbak. Het is al van 2018 geleden dat Van den Bergh won van ‘MvG’.

27 reacties

  • glenn wouters

    3 maanden geleden
    Je gat maar zelden een ronde verder als je tegenstander beter is. Darts liegt eigenlijk niet, de speler die het beste gooit wint.
  • Mark Opgenhaffen

    3 maanden geleden
    Ik vind de commentaar die gegeven wordt bij darts belachelijk. Ik hebcalle matchen van Dimitri gezien en het was gewoon een ramp. Telkens ging hij een ronde verder omdat zijn tegenstanders nog slechter waren. En dan zijn uitleg na de match. In plaats van toe te geven dat het slecht was wordt zijn resultaat opgevrolijkt. Het is gewoon van slecht naar nog slechter gegaan met als 'hoogtepunt' zijn match tegen van Gerwen. Iedere objectieve kijker ziet toch dat hij heel slecht was.
  • Davy Nys

    3 maanden geleden
    Hij heeft geen winnersmentaliteit. Zelfs als hij wint buigt hij het hoofd en staat hij er bij als een geslagen hond. Dat kruipt letterlijk in je systeem, hij ankert zijn overwinningen en successen niet. Hij kijkt ook veel te veel op naar zijn tegenstanders, het is misplaatst respect.
  • Marcel Glas

    3 maanden geleden
    Qua niveau was het nog Dimi's beste match. Maar als je telkens 90 of lager gooit kom je er mee weg tegen spelers die uit vorm zijn maar niet tegen iemand die wel 100 gooit. Dan ben je telkens een beurt te laat. MvG zit niet in het hoofd van Dimi, het niveau is gewoon te laag om van dat soort spelers te winnen tenzij zo'n speler een off-day heeft zoals Smith. Vertrouwen putten uit het resultaat maar ook realiseren dat het echt beter moet
  • Marco brilmans

    3 maanden geleden
    MvG is zijn zwarte beest. Dimi heeft mooie wedstrijden neergezet tot hiertoe. Om nu, heel toevallig bij MvG 'leeg' te zijn... is iets te opzichtig, vind ik. Hij weet dat Michael een taaie klant is die geprikkeld geraakt om Dimi elke keer opnieuw een pandoering te geven. Dat moet hij gaan accepteren en proberen dat niet op het gemoed te laten inwerken. Zoniet, gaat hij er nooit voorbij geraken.