AFP
Volledig scherm
© AFP
RB Leipzig RBL
2
EINDE
0
1. FC Union Berlin UNI
  • 11' Goal Loïs Openda
  • 48' Goal Benjamin Sesko

Scorende Openda en Leipzig verpesten het debuut van Vertessen bij Union Berlin

Loïs Openda heeft het duel der Belgen tegen Yorbe Vertessen gewonnen. De spits zette Leipzig met de openingstreffer op weg naar een 2-0-zege tegen Union Berlin.

0 reacties

  1. Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurrentievervalsing
    Bundesliga

    Ongeloof in Duitsland: Bayern feest op Ibiza na “gênante vertoning”, coach die tegen degradatie vecht vreest concurren­tie­ver­val­sing

    Bayern München leed afgelopen weekend een verrassende 3-1-nederlaag bij FSV Mainz. Geen ramp, de Rekordmeister is al kampioen. Maar wat meteen na de match gebeurde, doet de wenkbrauwen fronsen. Ze namen namelijk direct het vliegtuig naar vakantie-eiland Ibiza. Felix Magath, coach van het tegen degradatie vechtende Hertha BSC, heeft het gevoel dat een Bayern dat zich niet meer honderd procent inzet, zich indirect schuldig maakt aan concurrentievervalsing.
  2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
    Buitenlands Voetbal
    3

    OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

    De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.