Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KAS Eupen EUP
0
EINDE
1
KV Mechelen KVM
  • Daam Foulon Goal 64'

“Hopelijk tonen refs straks ook respect voor Eupen”: Kohfeldt furieus om niet gefloten penalty, Foulon schenkt Malinwa zege

MatchverslagTien op twaalf voor KV Mechelen in 2024. Een weliswaar matig Malinwa won op bezoek bij Eupen met 0-1 na een pegel van linksachter Daam Foulon. De kloof met Charleroi, de dertiende in de stand, bedraagt zo toch al acht punten. Dat mag eigenlijk niet meer misgaan met nog zes speeldagen voor de boeg.

2 reacties

  • johnny palmaers

    3 maanden geleden
    Volgens mij hebben de heren arbiters onderling afspraken gemaakt binnen hun Referee Department. Er klopt iets niet. Zeven scheidsrechters die tegelijkertijd een aantal mensen niet zien staan of die zelfs niet meer weten wat een obstructiefout is.Er is de laatste tijd veel te veel gebeurd wat niet door de beugel kan. Onkunde? Neen! Haal de borstel door deze vervuilde bezemkast. Uitmesten die boel. Haal morgen uit elke provincie de drie beste provinciale fluiters en je hebt opnieuw een korps.
  • marc van buggenhout

    3 maanden geleden
    De wekelijks aanhoudende discussies over de VARS zouden de grote jongens bij de bond toch eens moeten laten nadenken over de bekwaamheid van dat legertje dat voor velen ergernis en frustraties teweeg brengt. Maak het voetbal terug zoals het was voorheen zonder veel diskussies. Nu is men na een maand nog bezig over situaties die we anders al lang vergeten zouden zijn.