© BELGA

Besnik Hasi beseft dat KV Mechelen tegen Eupen meer kreeg dan het verdiende: “Lelijke matchen moet je ook kunnen winnen”

Besnik Hasi toonde zich na afloop eerlijk op de persbabbel. “Ik ben heel blij met de drie punten, al verdienden we die vandaag niet. Voor rust waren we nergens, na de rust was het beter, al waren de beste kansen voor Eupen. Soms moet je nu eenmaal lelijke wedstrijden ook kunnen winnen.”

ydb

LEES OOK. KV Mechelen zet opmars verder: Daam Foulon bezorgt Malinwa met pareltje zege in Eupen

En dan was er nog die strafschopfase. Eupen-coach Florian Kohfeldt haalde op de persbabbel uit naar ref Bourdeaud’hui en de VAR voor het niet toekennen van een elfmeter na handspel van Mukau.

“Uit respect praat ik normaal nooit over de ref, maar nu moet het me toch van het hart. Zij hebben hun job niet gedaan. Het was duidelijk handspel en dus strafschop”, aldus Kohfeldt. Hasi reageerde dat hij niets gezien had, terwijl Foulon aangaf dat de arm van Mukau naast zijn lichaam was en er geen beweging naar de bal was.

Of we nu stilaan naar boven kijken, vroegen we Hasi nog. “Neen, het is nog te vroeg om ons zeker te voelen. We kijken nog steeds naar onder. Onze opdracht is nog niet volbracht.”

LEES OOK. COMMENTAAR. “Slecht spelen en toch winnen: ook dát is de sterkte van het KV Mechelen onder Hasi”

MEER OVER KV Mechelen