Sam Baro op archiefbeeld.
Volledig scherm
Sam Baro op archiefbeeld. © Photo News

AA Gent-eigenaar Sam Baro haalt uit bij HLN: “Amateurisme van de bovenste plank”

AA Gent voelt zich bestolen. Een strafschop en een goal werden hen onterecht afgenomen tegen Anderlecht, zo stellen ze. Het zet zelfs eigenaar Sam Baro aan te reageren. “Dit is amateurisme van de bovenste plank.”

46 reacties

  • claude van de kerckhove

    3 maanden geleden
    Gewoon weg met de VAR en terug 1scheidsrechter en 2lijnrechters zonder 4de ref.Toch niet nodig om vervangingen te laten doorgaan en zeker niet om door te brieven aan de scheids wat er op de bank verteld wordt om die mensen kaarten aan te smeren.
  • Johan Lamon

    3 maanden geleden
    Doelpunt van Angulo was ook NIET buiten spel. Maar ja, men moet toch op iemand de schuld steken. Ik zou geen scheidsrechter willen zijn. Grote beslissingen op minimum tijd nemen en toch bij de schuldigen horen.
  • Eddy Van der Sande

    3 maanden geleden
    Dat de spelers éérst zelf eens stoppen met het wederkerend misleiden van de reis...doen alsof etc... Belachelijke houding van hen. Als ze daar mee stoppen dan hebben ze recht van spreken.
  • marc hul

    3 maanden geleden
    Naar het voetbal kijken is niet leuk meer. Telkens zie je bij diverse wedstrijden beslissingen waarvan je denkt: als dat bij Gent/OHL/Mechelen enz was gebeurd, was het al lang een rode kaart, of een penalty, enz. Je merkt als neutrale toeschouwer dat bij bepaalde clubs anders gefloten/beslist wordt dan bij de “kleinere” clubs.
  • Meert Dominique

    3 maanden geleden
    Scheidsrechters gewoon afschaffen, de spelers kennen de regels en moeten die respecteren.