Vorig jaar won Lieze Geebelen van Proactify.© rr

Wie is voor jou de Strafste Onderneemster van Limburg?

Hasselt -

Vrouwelijk ondernemerschap verdient nog steeds wat extra erkenning en aandacht. Daarom kiezen HBVL en Made in Limburg op Internationale Vrouwendag ‘De Strafste Onderneemster van Limburg’. Wie dat wordt, dat beslis jij.

Vrouwelijke bedrijfsleiders doen vaak op een andere manier aan zaken. Medewerkers, klanten, leveranciers en andere zakenpartners ervaren een andere vibe als een vrouwelijke zaakvoerder de scepter zwaait. Bovendien zorgt de inbreng van vrouwen in management voor een complementaire aanpak aan hun mannelijke collega’s. Dat evenwicht en diversiteit in bestuursorganen verrijkend werkt, staat buiten kijf.

Daarom willen Het Belang van Limburg en Made in Limburg net als vorig jaar de strafste onderneemster van onze provincie in de kijker zetten. En jij kunt ons daarbij helpen. Na de nominaties en een intensieve stemronde maken we op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, bekend wie zich een jaar lang De Strafste Onderneemster van Limburg mag noemen.

Nu is het dus aan jullie. Wie zijn nu de Limburgse onderneemsters die het verschil maken? Welke vrouwen steken er volgens hun collega’s, personeel en zakenpartners ver bovenuit? Wie van de vrouwelijke bedrijfsleiders heeft er het afgelopen jaar iets uitzonderlijk gepresteerd? Kortom: wie is voor jou de Strafste Onderneemster van Limburg?

Om jouw favoriete te nomineren, kan je tot 13 februari stemmen op de site van Made in Limburg. Op 16 februari maken we de top 5 bekend. Deze vijf vrouwelijke ondernemers zullen in een volgende stemronde strijden om de felbegeerde titel van Strafste Onderneemster van Limburg. Wie Lieze Geebelen van Proactify opvolgt, maken we bekend op 8 maart, Internationale Vrouwendag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer