Gert Verhulst staat pal achter keuze om zeven dwergen op te voeren bij ‘Sneeuwwitje’: “Publiekstrekkers”

ShowbitsDe eerste musical die Studio 100 ooit gemaakt heeft, komt terug. ‘Sneeuwwitje’ wordt in een nieuw jasje gestoken, met Ianthe Tavernier (35) in de hoofdrol. Michiel De Meyer (30) neemt de rol van prins voor zijn rekening, en bezieler Gert Verhulst verzekert dat het verhaal ook in ‘woketijden’ mét zeven dwergen zal zijn. “Dat zijn zelfs de publiekstrekkers”, vertelt hij aan Jarne. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.

47 reacties

  • Greg Deroover

    3 maanden geleden
    en zo moet het ook, het verhaal noemt tenslotte sneeuwwitje en de 7 dwergen + this zo al erg genoeg tegenwoordig. subiet moeten we voor alles toestemming vragen. hetzelfde met comedy, je moet over alles grappen kunnen maken zonder bang te hebben iemand te beledigen, zeker omdat die grappen niet specifiek naar iemand of een bepaalde groep gericht zijn dus moet je het ook niet persoonlijk opnemen.
  • Sonia Vander Elst

    3 maanden geleden
    En waarom niet ? het is een ode aan alle mensen die dwergroei kennen. Mensen die hier tegen zijn hebben nog in hun hoofd dat je mensen met één of andere minder valide handicap moeten verborgen blijven in de kleerkast. Hoe kan dit nog in deze tijd ? Meestal zijn deze mensen top mensen want zij weten wat overwinnen en vechtlust is. En idd, blijf thuis als je hier tegen bent, de wereld zal er rijker door worden in menselijkheid !
  • Andre Ooms

    3 maanden geleden
    Als je dat verhaal wil vertellen in een musical heb je dwergen nodig. So what. Dat zijn gewone mensen net zoals dikke, magere, rosse, witte, zwarte en alle andere soorten mensen. Dus, normale musical. Trouwens, iedereen is vrij om te gaan zien of om thuis te blijven
  • Lucien Mertens

    3 maanden geleden
    En gelijk heeft hij, er "zijn" kleine mensen en die hoeft men niet weg te moffelen alsof ze niet bestaan.
  • Jeroen Custers

    3 maanden geleden
    Als Woke beledigd is wanneer een niet-gehandicapte de rol van een gehandicapte speelt of wanneer een man de rol van vrouw speelt of een hetero de rol van homo speelt. Dan moet Woke dit toch net aanmoedigen dat kleine mensen de rol van kleine mensen gaan spelen. Eender wie anders zou net tegen de Woke regels in gaan. De rollen zijn letterlijk geschreven voor 7 kleine personen.