Nasleep Hollywoodstaking nog voelbaar en dat is slecht nieuws voor fans van "Wednesday" en "Stranger things"

Slecht nieuws voor fans van "Wednesday" en "Stranger things", want de nieuwe seizoenen van de populaire reeksen zullen dit jaar niet meer te zien zijn. Door de Hollywoodstakingen van vorig jaar lopen verschillende Netflixproducties, waaronder die 2 reeksen, aanzienlijke vertraging op.

De Hollywoodstakingen, waarbij schrijvers en acteurs het werk maandenlang neerlegden, zijn al 4 maanden voorbij. Toch is het hoofdstuk niet afgesloten. Het is geen geheim dat verschillende series en films heel wat vertraging opliepen, maar de echte impact van de stakingen begint nu pas duidelijk te worden.

Zo heeft streamingdienst Netflix zijn uitzendschema bekendgemaakt voor dit jaar, en daarin zijn enkele opvallende afwezigen. Fans van "Stranger things" en "Wednesday" zullen nog geduld moeten hebben tot 2025. Ook onder meer de reeksen "Ginny & Georgia", "Sweet magnolias", "The watcher" en "Virgin river" hebben stevig wat vertraging opgelopen en zullen niet meer voor dit jaar zijn.Ā 

Het lijkt wel alsof er een vloek is uitgesproken over het 5e en laatste seizoen van "Stranger things". Het 4e seizoen van de reeks verscheen al in 2022 en eindigde op een cliffhanger. Fans wachten dus wel al lang op antwoorden, maar daar staken de coronacrisis en nu dus ook de Hollywoodstakingen een stokje voor.

Er is gelukkig ook goed nieuws, want "Squid Game", "Bridgerton", "The night agent", "Cobra Kai", "Emily in Paris"Ā and "The diplomat" maken wel dit jaar nog een herintrede op ons scherm.

Ook deze series van andere streamingdiensten en televisienetwerken zijn uitgesteld naar 2025:

  • Seizoen 2 van "The last of us"
  • Seizoen 3 van "The white lotus"
  • Seizoen 3 van "Euphoria"
  • Seizoen 3 van "Yellowjackets"
  • Seizoen 1 van "Welcome to Derry" (prequelreeks van de horrorfilm "It")
  • Seizoen 1 van "A knight of the seven kingdoms" (een spin-off van "Game of thrones")Ā 

Meest gelezen