‘Big Brother’: Nieuwkomer Sabeau wekt meteen de interesse van Dilano

Sabeau maakte afgelopen weekend haar intrede in het Big Brother-huis en dat doet bij één bewoner alvast zijn hart sneller slaan. Dilano is duidelijk onder de indruk van de nieuwkomer en kan dan ook niet zwijgen over Sabeau.

24 uur per dag opgesloten zitten in het Big Brother-huis met dezelfde mensen kan al eens voor opflakkerende gevoelens zorgen. Dat zagen we ook dit jaar alweer, wanneer Ariana haar interesse in Tom uitsprak. Verder heeft ook Karen een boontje voor Tyron.

Sabeau

Maar soms is er niet eens zoveel tijd nodig om een reactie uit te lokken. Zo deed Sabeau al na enkele seconden het hart van Dilano op hol slaan. Sabeau is – samen met Nouchka – een van de twee nieuwkomers die zaterdag hun intrede deden in Big Brother.

Bij hun binnenkomst viel het Jimmy meteen op dat Dilano een stuk stiller was dan anders. Hij nam zijn medebewoner dan ook even apart om te polsen. Beiden blijken duidelijk grote fan te zijn van Sabeau, want ook Jimmy merkt op dat Sabeau een aanwinst is. “Ik ging nieuwe mensen geen kansen meer geven, maar haar wel”, klinkt het. “Jij bent meer verliefd op haar dan ik”, vult Dilano aan.

Bekijk hier het fragment uit Big Brother (of via de link):

Big Brother is van maandag tot en met vrijdag elke avond om 22.15 uur te zien op Play4 en GoPlay. Op GoPlay kan je24/7 de livestream volgen. Elke zaterdag is er om 20 uur Big Brother: Live.

Meer
Lees meer...