Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

"Onze voorsprong? We moeten géén kampioen spelen": Union-CEO Philippe Bormans blijft nuchter en ziet één grote uitdager

De traditionele topclubs miskennen Union niet langer. De halve bekerfinale tegen Club Brugge kan richtinggevend zijn voor de titelstrijd. “Ik zie Club als onze grootste uitdager”, zegt CEO Philippe Bormans, die de status van Union ziet groeien. “Over achttien maanden kunnen wij al tot de G5 behoren, maar dat is niet onze ambitie. Al beginnen ploegen zo wel te denken. Antwerp heeft Standard er al uitgeduwd. Nu komt Union: gaan ze Genk, Anderlecht of Gent eruit duwen?”

16 reacties

  • yves devriendt

    3 maanden geleden
    Beste ploeg van België en nu al terecht kampioen met 2 straten voorsprong! VAR of geen VAR heeft weinig belang!
  • Michel Roman

    3 maanden geleden
    Als neutrale voetballiefhebber hoop ik , en velen met mij , dat Union eindelijk krijgt wat het verdient , kampioen dus !!!
  • Luc Eraly

    3 maanden geleden
    Als enige club al drie jaar aan de Belgische top, Union verdiend dubbel en dik die titel, gedragen door hun grinta, eendracht en nuchterheid zowel op als naast het veld en als Truienaar ook fier met de Truiense en ex-STVV-inbreng
  • Jose Opdebeeck

    3 maanden geleden
    Heerlijke spelersgroep, stafleden en clubverantwoordelijken. Een verademing voor de competitie op het hoogste niveau. Werd altijd correct en met respect behandeld tijdens mijn scoutingsopdrachten in het verleden. Blijvend succes gewenst.
  • Filip Van de Weyer

    3 maanden geleden
    De scheidsrechters gaan beslissen ( zoals altijd ) wie er kampioen gaat worden 😮‍💨