Pierre Dumont wordt CCO bij NRB

Pierre Dumont © .
Pieterjan Van Leemputten

Pierre Dumont wordt voortaan chief commercial officer bij NRB Groep. De voormalig managing director van NTT was al een tijdje voor een dochter van de groep aan de slag.

Dumon was zo’n 32 jaar aan de slag bij NTT, in vroegere gedaantes bekend als Dimension Data en daarvoor ComTech, waarvan maar liefst 22 jaar als managing director. In 2022 trok hij de deur van het bedrijf achter zich dicht. Geen pensioen, maar ook geen plan behalve aan de slag blijven, idealiter bij lokale ICT-bedrijven.

Dat lokaal bedrijf wordt NRB, de IT-dienstverlener met onder meer Cebo, Civadis, Zorgi en Computerland onder de vleugels. Dumont wordt er CCO en rapporteert daarbij aan CEO André Vanden Camp. NRB draaide in 2022 een geconsolideerde omzet van 505,4 miljoen euro en telt meer dan 3.450 mensen.

Prodata Systems

De overstap naar NRB is niet helemaal onverwacht. Dumont ging vrijwel meteen na NTT aan de slag bij Prodata Systems, ook een dochter van NRB, rond strategic business development. ‘Ik ben verheugd om deze nieuwe uitdaging bij de NRB Groep aan te gaan,’ zegt Dumont in een mededeling.

‘Ik heb de Groep leren kennen met een opdracht bij Prodata, waarvoor ik dankbaar ben voor de vruchtbare samenwerking van de afgelopen twee jaar. Mijn passie is altijd geweest om de klant centraal te stellen in onze strategieën. In deze nieuwe structuur en in het bestuur van de Groep zet ik me in om deze filosofie te versterken en ervoor te zorgen dat elke interactie en elke aangeboden oplossing aansluit bij de behoeften en verwachtingen van onze klanten.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content