© Justin Ng / Avalon

Spice Girl Geri Halliwell gebroken door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tegenover haar man Christian Horner

Voormalig Spice Girl Geri Halliwell zegt “kapot te zijn” van de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar man, Christian Horner. Maandag raakte bekend dat er een onderzoek loopt naar de Red Bull-baas.

rovn

Maandag raakte bekend dat de Oostenrijkse producent van energiedranken Red Bull een onderzoek voert naar teambaas Christian Horner. Het onderzoek zou gestart zijn omdat Horner “zeer controlerend gedrag” vertoonde tegenover een vrouwelijke collega. Het proces zou al even lopen en wordt uitgevoerd door een externe advocaat. Zelf ontkent Horner alles. De klacht die zou geleid hebben tot de start van het onderzoek, zou zijn ingediend door een medewerkster bij het hoofdkantoor van Red Bull in Oostenrijk.

Echtgenote Geri Halliwell steunt haar man volledig. Ze zegt dat ze de roddels die al dagen de ronde doen over Horner niet kloppen. Ze zou heel het weekend in tranen geweest zijn, zegt haar naaste omgeving. Ze zal haar man bijstaan in het proces.

© AP

Geri Halliwell was lid van de Spice Girls van 1994 tot 1998. Daarna startte ze een solocarrière en bracht ze nog succesnummers uit zoals Lift me up en een cover van It’s raining men. In 2015 trouwde ze met Horner voor de kerk in Woburn. Het koppel heeft een zoon samen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer