Adele.© AFP

Extra data toegevoegd na “ongeziene” ticketverkoop van Adele

Nieuws dat je van mijlenver zag aankomen. Vanwege de “ongeziene” ticketverkoop voor de Duitse concerten van Adele, worden er extra data toegevoegd.

Het gaat om twee extra stadionshows die plaatsvinden op 30 en 31 augustus. Dat heeft de Britse superster aangekondigd nadat alle tickets voor de oorspronkelijke data in geen tijd de deur uitvlogen. Het zijn dan ook bijzondere optredens. Voor het eerst in acht jaar geeft Adele nog eens stadionconcerten in Europa. In eerste instantie werden vier shows aangekondigd, al snel verdubbelde dat aantal tot acht.

Deze nieuwe verlenging is wel de laatste. Meer dan tien concerten komen er niet. De optredens vinden plaats op een podium dat speciaal voor deze vier shows is gebouwd. Per avond kunnen 80.000 mensen de München Messe Arena in. Op dit moment is Adele in Las Vegas voor haar concertreeks Weekends with Adele. Die duurt tot half juni.

De voorverkoop voor de laatste shows start woensdag. Fans moeten zich eerst registreren op een website, waarna je een link krijgt waarmee je kan meedoen aan de ticketverkoop. De eventueel resterende tickets gaan vrijdag in de verkoop. Maar bij de eerdere data waren er geen tickets meer beschikbaar. Het blijft dit jaar voorlopig bij deze concertreeks, van een nieuwe plaat is (nog) geen sprake.

( tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER