AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Krijgt hij opnieuw huwelijksaanzoeken? Waarom “tovenaar” Hugo Broos zó succesvol is in Afrika

Mister Afrika Cup. Na Kameroen verovert Hugo Broos (71) nu ook Zuid-Afrika. Op zoek naar zijn succesrecept, met enkele heerlijke anekdotes. “Plots kreeg hij de president aan de lijn voor een ondervraging...”

5 reacties

  • dominiek vanharen

    3 maanden geleden
    Daar zijn nog spelers die willen voetballen en ja hij zal zijn aandeel kwa trainen ook hebben hee
  • Jos Vandermeulen

    3 maanden geleden
    Geweldige, warme mens. Hoe aimabel hij was in de reeks van "Les Z(H)eros du gazon". Nog beter dan FC De Kampioenen, dit was echt...
  • jan boden

    3 maanden geleden
    Hugo is een vakman die in het voetbal alles gezien en meegemaakt heeft. Door zijn bescheidenheid heeft hij zich niet altijd goed in de markt gezet. Dat hij in België zolang aan de kant heeft gestaan, is in feite een schande. Het belangrijkste in het voetbal is dat je een hechte groep smeedt en daar heb je geen laptop voor nodig maar wel veel levenswijsheid.
  • Elke Vandewoestyne

    3 maanden geleden
    Het is Hugo gegund! Altijd zichzelf gebleven op en naast het veld. Veel succes!
  • Dirk Willems

    3 maanden geleden
    Altijd al een toptrainer geweest. Eentje waar velen in België een voorbeeld aan zouden moeten nemen. En voor de clubs misschien eens om over na te denken om een trainer met wat kilometers op hun teller te gaan aanstellen ipv steeds een T1 in het buitenland te gaan zoeken. Want eerlijk gezegd hoe Belgisch is onze Belgische competitie nog. Idem dito voor de spelers die bij onze clubs nog een kans krijgen. Bijna volledige ploegen bestaan uit buitenlandse spelers.