President Vladimir Poetin (links) en Tucker Carlson.
Volledig scherm
President Vladimir Poetin (links) en Tucker Carlson. © AP / rv

Kremlin bevestigt dat Tucker Carlson president Poetin geïnterviewd heeft en haalt hem meteen ook onderuit

Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov heeft bevestigd dat Tucker Carlson de Russische president Vladimir Poetin geïnterviewd heeft. Dat meldt het Russische staatspersbureau TASS. Carlson is een oud-presentator van het conservatieve Amerikaanse televisienetwerk ‘Fox News’ en staat bekend voor zijn pro-Russische standpunten en complottheorieën.

43 reacties

  • michel schoep

    3 maanden geleden
    De Russen liegen altijd en onze leiders nooit. Dat weten we toch al lang. En als Putin in dat interview zegt dat hij wil onderhandelen, dan weten onze journalisten al dat dit zijn zoveelste leugen of list is, en dat we daar uiteraard niet moete naar luisteren en dat er niets van zal komen. Om moedeloos van te worden.
  • Christine Laevers

    3 maanden geleden
    Door echte journalisten die onpartijdig feiten behandelen, wordt Carlson een animator genoemd. Echte journalisten voor 'Rusland' zijn zij die het Russisch perfect beheersen, in Rusland reizen tot zelfs in de Russische loopgraven (Franse reporters). Carlson en Putin gaan profijt trekken uit dit interview : de ene krijgt een postje bij Trump, de andere zaait nog meer verwarring in het westen. Wat als Darius Rochebin, een echte journalist ( TV LCI) de animator Carlson interviewed ?
  • Henri Dederen

    3 maanden geleden
    André Gijbels de enige van wie men met zekerheid kan zeggen dat journalisten op voorhand hun vragen moeten overmaken is Biden . De antwoorden worden door zijn adviseurs op papier gezet zodat Biden deze maar enkel af te lezen heeft - spijtig genoeg is dat voor deze man zelfs dikwijls een onoverkomenlijke barriere.
  • Marjan Frankie

    3 maanden geleden
    iedereen mag zijn ding kunnen vertellen maar zeggen dat we niets van zijn standpunten weten is als of deze reporter ergens onder een rots heeft geleefd .... Rusland gaat er nog steeds vanuit dat alles tot het ijzeren gordijn van hen is, neen dat is het niet, en als dit zo was waarom is er niet ingegrepen toen de muur viel ? veel te weinig en veel te laat
  • tim pappaert

    3 maanden geleden
    Oneindig veel respect voor die man , zou geen slechte running mate geweest zijn voor Trump