Kristof Calvo, Kamerlid voor Groen.
Volledig scherm
Kristof Calvo, Kamerlid voor Groen. © BELGA

Laatste poging voor hervorming partijfinanciering in de Kamer: “Begrafenis voorlopig afgewend”

Alle fracties in de Kamer maken tegen eind deze maand duidelijk welke potentiële hervormingen van de partijfinanciering ze kunnen steunen, en welke niet. Dat is woensdagnamiddag beslist in de Kamercommissie Grondwet. Daarmee is de begrafenis van het dossier voorlopig afgewend, concludeert Groen-Kamerlid Kristof Calvo.

17 reacties

  • Yolande MARIS

    3 maanden geleden
    Laat u niet vangen ,de trado's willen een andere berekening zodat ze niet uit de boot vallen na de verkiezingen als ze hun stemmetjes verliezen,onze groene spruit heeft dat een tijd geleden nog geprobeerd .
  • Phil Smedts

    3 maanden geleden
    Ik geloof niet meer in sprookjes, politici gaan niet de tak afzagen waar ze zelf op zitten, en gaan gewoon doorgaan met zichzelf rijkelijk van geld te voorzien op kosten van de burger. De burger is enkel goed om stemmetjes te leveren en zijn mond te houden, enkel het selecte groepje van het partijbestuur, dat goede banden heeft met de bedrijfslobby's zwaait hier de plak.
  • Marc Meersman

    3 maanden geleden
    Het vlb en de nv a vragen al jaren voor alveering van dotatie maar de groene hebben het zelf al jaren van de tafel geveegd 🧹
  • ronny cuypers

    3 maanden geleden
    Als ze niet minstens halveren ga ik nooit meer stemmen.
  • Piet Mastur

    3 maanden geleden
    Het zal er nooit van komen . Dit is het ultieme bewijs dat de politiek enkel naar zichzelf kijkt en geen rekening met de burger houdt