Kanye West shockeert opnieuw met weinig verhullende foto van echtgenote: “Zelf zou ze dit nooit dragen”

Wie met Kanye ‘Ye’ West (46) in het huwelijksbootje stapt, moet er zijn grillen bijnemen. Maar voor de ouders van zijn vrouw Bianca Censori (29) is de maat stilaan vol. Ze zijn het beu dat er expliciete foto’s van hun dochter blijven verschijnen.

dewo, jvh

Al een tijdje vinden zowel critici als intimi van het koppel dat Kanye West zijn vrouw isoleert. De rapper benadrukte al meermaals dat hij geen kwade bedoelingen heeft, maar de manier waarop hij het doen en laten van zijn echtgenote lijkt te controleren doet de wenkbrauwen fronsen. Al meermaals plaatste hij foto’s online waarbij de jonge architecte, die zelf geen aanwezigheid op sociale media heeft, in weinig verhullende outfits te zien is.

(Lees verder onder de tweet.)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook nu doet hij z’n volgers – en zijn schoonouders – steigeren met een foto waarop het koppel door Los Angeles loopt. Hij met een warme poncho en zijn intussen onafscheidelijke masker, zij met wat nog het best kan omschreven worden als een regenhoes. En niks daaronder. “Zelf zou ze dat nooit dragen, maar Kanye blijft haar afzonderen van de buitenwereld”, klinkt het. “Ze zit vast. Doorgaans is Bianca openhartig en levendig. Nu zwijgt ze. Haar familie en vrienden leven in angst, omdat het alleen maar erger en erger wordt.”

Intimi zouden zich inderdaad stilaan zorgen maken. “De moeder en vader van Bianca vinden Kanye enigszins verontrustend”, klinkt het. “Ze vinden het verdacht dat ze amper een maand na zijn scheiding van Kim Kardashian al trouwden. Ze wilden niet dat Bianca zijn rebound was na zo’n gemediatiseerd huwelijk. Ze zijn zo verdrietig, omdat ze haar niet herkennen. Ze zou zoiets niet doen tenzij ze gecontroleerd wordt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer