Man (80) is sinds donderdag vermist

Het Parket van Luxemburg, afdeling Aarlen, vraagt uit te kijken naar André Colling. De man is 80 jaar oud en al sinds donderdag vermist.

jfs

“Op donderdag 11 mei 2017, rond 1 uur in de namiddag, heeft André Colling zijn vrouw afgezet in de rue Perbal in het centrum van Aubange”, luidt het. “Hij reed verder om naar een apotheek in Rodange in Luxemburg te gaan, op zo ‘n 10 minuten rijden. Hij is echter nooit aangekomen in de apotheek en is sindsdien spoorloos.”

De heer Colling is 80 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en ongeveer 1,75 meter lang. “Hij heeft bruin grijzend haar. De man rijdt met een beige Toyota Auris, met nummerplaat 66KW4. Hij droeg een geel T-shirt, een ruitjeshemd met gele, witte en grijze vakjes, een zwarte broek en zwarte schoenen. De man kan zich moeizaam te voet verplaatsen. Hij kan verward en gedesoriënteerd overkomen.”

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen