Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rode Duivels starten thuis tegen Israël, drie dagen later tegen Mbappé en co: dit is het speelschema van Nations League

Frankrijk, Italië en Israël. Dat zijn de tegenstanders van de Rode Duivels in de komende editie van de Nations League. Twee toplanden en één meer dan haalbare kaart. “Het worden goeie kansen om ons te meten na het EK”, aldus bondscoach Domenico Tedesco. De Duivels starten de campagne thuis tegen Israël.

24 reacties

  • erik swaegers

    3 maanden geleden
    Waarom ons nu drukmaken over deze competitie? Eerst EK en zien waar de nationale ploeg staat of niet staat! Maar Italië en Frankrijk altijd stevige ploegen, op papier winnen we daar nooit van maar de bal is rond en kan alle kanten uit! Had deze ploegen graag in de poule fase van het EK gehad dan was het al ineens interessant om te kijken nu weet ik het niet!
  • jan boden

    3 maanden geleden
    Het is tegen dat soort tegenstanders dat onze jonge spelers stappen zullen zetten. Op termijn leren ze hier veel meer van.
  • Geert Joos

    3 maanden geleden
    Het blijven tenslotte toch maar "veredelde" oefenmatchen, dus dan is het maar beter tegen een sterke tegenstander dan tegen Janneke en Mieke.
  • Mieke Ponet

    3 maanden geleden
    Het belangrijkste is niet of Courtois of Alderweireld terug komen maar of KDB het middenveld mag regelen zoals hij dat wil en geen problemen meer krijgt met andere die denken het beter te weten.
  • Stroobants Alexander

    3 maanden geleden
    We roepen altijd om sterke tegenstanders om ons te meten en te groeien dus dit is prima zo. Er zullen steeds negatieve reacties komen maar die zullen er altijd zijn.