Berucht interview van Tucker Carlson met Poetin: “Polen of Letland binnenvallen? Daar hebben wij niks te zoeken”

In het interview van de Amerikaanse presentator Tucker Carlson met de Russische president Vladimir Poetin zegt de Russische president dat Rusland “geen enkel belang” heeft bij de uitbreiding van de oorlog in Oekraïne. Op de vraag of hij zich een scenario kan inbeelden waarbij Russische troepen naar Polen worden gestuurd, antwoordt Poetin dat dit “absoluut uitgesloten” is, tenzij Polen Rusland aanvalt.”

143 reacties

  • Rony Baekeland

    2 maanden geleden
    Het is zeker de moeite om het volledige interview te zien. Al zijn de eerste 20 minuten zeer saai. Daarna zien we toch dat de man weet waarover hij praat. Behalve over de grootte van de Russische economie (waarvan hij denkt dat die de grootste van Europa is) die kleiner is dan die van Spanje. Maar een geruststelling hij is niet gek of dementerend en staat met 2 voeten op de grond.
  • Patrick Devogelaere

    3 maanden geleden
    Alle feiten en data die hij benoemde vanaf 1991waren 1op1 te verifiëren en zijn verschenen in Westerse media ... de saaie en leugenachtige uiteenzetting van de Russische geschiedenis zijn fantasieën zoals er in meerdere landen zijn die +2000 jaar teruggaan in de geschiedenis om een conflict van vangaag te verantwoorden.
  • Christine Laevers

    3 maanden geleden
    Marc Bayens : Poetin weet dat een niet onbelangrijk deel van de westerlingen hem geloven. Daar vergist hij zich niet in.
  • Dries Smessaert

    3 maanden geleden
    Wie gelooft die gek nog??
  • André Gijbels

    3 maanden geleden
    Als hij dat zo zegt, dan zou ik pas zorgen beginnen te maken.