“Een eerbetoon aan het kampioenjaar”: Antwerp-verdediger Toby Alderweireld viert ‘Den Dubbel’ en Gouden Schoen met... eigen gouden gin

Gouden Schoen Toby Alderweireld (34) heeft met zijn drankmerk een nieuwe gin gelanceerd. De fles is een eerbetoon aan het boerenjaar dat de verdediger meemaakte in 2023. De titel en beker met Antwerp, gevolgd door de Gouden Schoen, zorgden voor een jaar met een gouden randje. De fles kreeg, hoe kon het ook anders, een gouden uitstraling.

Jens Jacobs en Yanko Beeckman

Dat Toby Alderweireld niet alleen met voetbal bezig is, wisten we al langer. De Gouden Schoen is naast rots in de branding bij landskampioen Antwerp ook het uithangbord van MM Antverpia, het drankmerk dat Alderweireld samen met zakenpartner Thomas Tisson uit de grond stampte. Ook daar gaat het de verdediger voor de wind. Zo werden al enkelen van zijn sterkedranken aangeboden in het toprestaurant Hof van Cleve. Maar daar stopt het niet.

Alderweireld heeft er dus, naast het sportieve, ook op zakelijk vlak een goed jaar op zitten. Maar om zijn sportieve jaar nog wat meer in de schijnwerpers te zetten, komt hij nu met een speciale gin. Een gouden exemplaar, hoe kon het ook anders, waarbij het Antwerpse Centraal Station centraal staat en ook 20:23 in de details verwerkt is.

“Het is een eerbetoon aan het onvergetelijke kampioenenjaar, gevierd met de Gouden Schoen”, deelde MM Anverpia mee. “Deze limited edition gin, zorgvuldig gedistilleerd met hints van yuzu en citroengras, biedt een unieke smaakbeleving. Deze collector’s item is slechts in beperkte oplage beschikbaar, met strikt 2023 genummerde en gehandtekende flessen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer