Opnieuw Belgische reclame op Super Bowl: productiehuis Caviar strikt Beckhams en ‘Friends’-acteurs

Het Belgische productiehuis Caviar maakte opnieuw een reclamespot die getoond zal worden tijdens de Super Bowl. In het filmpje voor Uber Eats verschijnen Victoria en David Beckham, ‘Friends’-acteurs Jennifer Aniston en David Schwimmer en r&b-ster Usher.

edb

Super Bowl Sunday is niet alleen een hoogdag voor sportfans, maar ook voor reclamemakers. Met een publiek van meer dan 110 miljoen mensen wereldwijd worden kosten noch moeite gespaard. Uber Eats schakelde Caviar in, het productiehuis van Bert Hamelinck dat in Antwerpen werd opgericht. In 2022 en 2023 maakten zij maar liefst vier spots voor de Super Bowl. Caviar is in België bekend van onder andere de film Rebel van Adil El Arbi en Bilall Fallah, en van de tv-series Tabula Rasa en Clan.

LEES OOK. Caviar, het productiehuis dat in Antwerpen het levenslicht zag en reclameblok in Super Bowl-show domineerde met vier reclamespots

Dit jaar is er één reclamefilmpje van Belgische makelij, maar het is wel een opvallende. In de teaser zijn David en Victoria Beckham te zien in een parodie op het virale Rolls Royce-moment uit de Netflixdocumentaire Beckham. “David en ik zitten in een klein reclamefilmpje”, zegt mevrouw Beckham tegen de camera. “Wees eerlijk”, onderbreekt haar man, net als in de docu. “Oké, het is een grote reclamespot.” Victoria draagt een T-shirt met de tekst ‘Mijn vader rijdt in een Rolls Royce’, nog een knipoog naar het virale filmpje.

In de uitgebreide spot die zondag getoond zal worden, maken ook Friends-collega’s Jennifer Aniston en David Schwimmer hun opwachting. Opkomend artiest en Grammy-winnaar Jelly Roll heeft een rolletje, Usher sluit de spot af.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER