Meneer en mevrouw Beckham en twee ‘Friends’-acteurs: Belgisch productiehuis maakt opnieuw Super Bowl-reclamespot

Het Belgische productiehuis Caviar heeft ook dit jaar weer een reclamespot gemaakt die getoond zal worden tijdens de uitzending van de Super Bowl, de finale van de Americanfootballcompetitie NFL. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

jvh
Bron: BELGA

Caviar maakte eerder al reclamefilmpjes bij de Super Bowl. De voorbije twee jaar ging het telkens om vier spots, in 2016 waren het er zelfs zeven. Dit jaar schakelde maaltijdbezorgplatform Uber Eats het Belgische productiehuis in.

In een kortere teaser en de volledige spot van 1 minuut draven onder anderen oud-voetballer David Beckham en zijn vrouw en voormalig Spice Girls-lid Victoria Beckham op, net als ‘Friends’-acteurs Jennifer Aniston en David Schwimmer. Ook zanger Usher, die dit jaar tijdens de rust na de eerste helft mag optreden, maakt zijn opwachting in het filmpje.

© Caviar

Op de spot – die draait rond vergeetachtigheid – kwam wel al kritiek van Amerikaanse allergieverenigingen, omdat een van de grappen over een pinda-allergie gaat. Onder meer de ochtendshow Today van NBC wijdde er al een item aan, net als de Britse publieke omroep BBC.

Super Bowl

Zondagavond komen de San Francisco 49ers in Super Bowl LVIII uit tegen titelverdedigers Kansas City Chiefs. De Amerikaanse zender CBS zendt de wedstrijd uit. Die wordt dit jaar in Las Vegas gespeeld. Vorig jaar keken nog 115 miljoen mensen naar de Super Bowl, een record voor het evenement. Volgens Amerikaanse media kost een reclamespot van 30 seconden net als vorig jaar zowat 7 miljoen dollar.

© Caviar

Caviar bestaat sinds 2005, en heeft vestigingen in Brussel, Londen, Parijs en Los Angeles. Het productiehuis is in België bekend van onder andere de film ‘Rebel’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah, en van de tv-series ‘Tabula Rasa’ en ‘Clan’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer