Scheidsrechter Simon Bourdeaud’hui.© BELGA

Patro speelt wedstrijd in Deinze onder voorbehoud: “Scheidsrechter woont op steenworp van stadion”

Patro Eisden speelt de topper op het veld van Deinze vrijdagavond (20 uur) onder voorbehoud. Dat laat de club weten in een statement. “Het is onbegrijpelijk en onaanvaardbaar dat er een scheidsrechter aangeduid wordt die op een steenworp van het stadion van onze tegenstander woont”, klinkt het.

Tom Mas

Lees hier het statement van Patro Eisden:

Onze club Patro Eisden Maasmechelen speelt vandaag 09/02/2024 een duel in- en tegen KMSK Deinze om 20.00u. Wij hebben akte genomen van de beslissing van het Referee Department om dhr. Simon Bourdeaud´Hui voor deze wedstrijd aan te duiden als scheidsrechter. Gezien het belang van de wedstrijd en in deze fase van de competitie vinden wij het onbegrijpelijk en onaanvaardbaar dat er een scheidsrechter aangeduid wordt die op een steenworp van het stadion van onze tegenstander KMSK Deinze woont. Tevens vinden wij het ook niet correct naar dhr. Simon Bourdeaud´Hui toe dat hij voor deze wedstrijd werd aangeduid.

Er is reeds contact geweest door onze clubvertegenwoordigers met het Referee Department om deze kwestie aan te kaarten en wij hopen en rekenen erop dat er alsnog een wijziging zal volgen in deze aanduiding. Dit in het belang van de integriteit van het verdere verloop van de competitie. In afwachting van de uiteindelijke beslissing van het Referee Department zullen wij als Patro Eisden Maasmechelen zijnde de wedstrijd op 09/02/2024 in KMSK Deinze dan ook onder voorbehoud aanvatten.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer