Vrachtwagen belandt in berm op E19 in Sint-Job: laadbak opengescheurd, twee rijstroken tijdlang versperd

Sint-Job-in-’t-Goor -

Op de E19 ter hoogte van Sint-Job is vrijdag een vrachtwagen in de berm beland. De vrachtwagen begon te slingeren en raakte daarbij een verlichtingspaal die de laadbak openscheurde. Twee rijstroken tijdlang afgesloten om het wrak te takelen.

nelo

Het ongeval gebeurde omstreeks 11 uur op de E19 richting Antwerpen. Ter hoogte van Sint-Job-in-’t-Goor is een vrachtwagen door onbekende reden beginnen slingeren. Het voertuig kwam tegen de linker vangrails terecht en belandde in de berm. Tijdens het slingeren raakte de vrachtwagen een verlichtingspaal, die de laadbak opentrok. De laadbak was gelukkig leeg.

De brandweer, evenals de takeldiensten zijn ter plaatse om de rijstrook weer vrij te maken. Door de takeling waren een tijdlang twee rijstroken versperd, waardoor de file op de E19 richting Antwerpen stevig opliep. Ook in de andere richting vormde zich een kijkfile. Intussen is de rechterrijstrook weer vrijgegeven.

Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt dat de hinder nog lange tijd zal aanhouden. Ze raden het verkeer vanuit Nederland naar Antwerpen aan om via de A12 te rijden.

© BFM

BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen