Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) stapte met een nieuw voorstel naar de Vlaamse regering na een kritisch rapport van de Raad van State.
Volledig scherm
Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) stapte met een nieuw voorstel naar de Vlaamse regering na een kritisch rapport van de Raad van State. © Photo News / ID/ James Arthur

Premie voor elektrische auto kan enkel dit jaar aangevraagd worden

De Vlaamse regering heeft een akkoord bereikt over de premies voor elektrische wagens. In tegenstelling tot eerder was aangekondigd, zal de premie enkel dit jaar aangevraagd kunnen worden. Het elektronisch loket op de website van de Vlaamse overheid waar de premie kan worden aangevraagd opent maandag om 13 uur.

170 reacties

  • Ludo Van Damme

    3 maanden geleden
    Enkel voor de vermogenden, maar geen geld voor openbaar vervoer.
  • johan vankeirs

    3 maanden geleden
    Er wordt hier ter hedendage door politici met het geld geworpen op grote schaal van de belastingbetaler.Iedereen begrijpt stilaan dat dit moet stoppen.Het profitariaat is te groot geworden.Velen zullen na de verkiezingen rare ogen trekken en zullen het weeral niet begrijpen.
  • vanaeken jokke

    3 maanden geleden
    Denken ze bij open vld nu echt dat ze hun daar van de kiesdrempel kunnen mee redden. De grootste verliezers leveren de premier iets dat alleen in België kan.
  • Wilm VanRoy

    3 maanden geleden
    ik vraag mij af of bepaalde mensen worden betaald om een premie voor te stellen, aanvraagbaar te maken en in te dienen om achteraf deze te verminderen/ af te schaffen ed. Doe ns dringend een audit bij onze toffe dure regering..
  • Lisette Theunis

    3 maanden geleden
    De premie voor een elektrische auto kan enkel nog dit jaar aangevraagd worden. Politici die al ons belastinggeld door vensters en deuren blijven gooien, kunnen ook nog dit jaar weggestemd worden.