“De mooiste vrouw van het land”: Erik Van Looy doet met post over ex-vriendin vermoeden dat hij weer single is

Erik Van Looy (61) deelde vrijdag een verjaardagspost voor zijn ex-vriendin Ingrid Parewijck (45) op Instagram. “De mooiste vrouw van het land” noemt hij het model. Het doet vermoeden dat de presentator niet langer samen is met dat ander model, Anouck Lepère (44).

edb

In oktober gaf Erik Van Looy in De slimste mens ter wereld toe dat hij “verliefd” was, hetzij “pril”. Kort daarvoor was hij met model Anouck Lepère aan zijn zijde verschenen op de première van de musical Les Misérables. Eén plus één is twee, dus werd er verondersteld dat de presentator een koppel vormde met het topmodel. Hij bevestigde dat nooit, maar de twee werden nog een paar keer samen gezien, onder meer in het Sportpaleis. Aan Het Laatste Nieuws liet hij in december weten dat de situatie “complex” was.

Die complexe situatie zou nu weleens voorbij kunnen zijn. Van Looy deelde vrijdag een ode aan zijn vorige vriendin, Ingrid Parewijck. De twee waren vijf jaar samen - met een pauze - en gingen in 2022 uit elkaar. Hij vindt haar nog steeds “de mooiste vrouw van het land”, blijkt nu. Van Looy plaatst ook een romantische verwijzing naar Oscar Wilde bij de foto: “Ergens moet een portret hangen dat in haar plaats veroudert”. Parewijck wordt 45 jaar.

Ingrid Parewijck was – en is nog steeds – een van Vlaanderens meest succesvolle internationale modellen. De Gentse scoorde in haar al 20 jaar durende carrière covers van Elle, Vogue en Photo Magazine, en werkte voor merken als Christian Dior, Scapa en Ralph Lauren. Ze was ook het gezicht van Guerlain en koffiemerk Lavazza. Anouck Lepère liep op de catwalk voor Victoria’s Secret en werkte mee aan reclamecampagnes voor Hugo Boss en Chanel. Toen ze 24 was, werd Lepère het eerste gezicht voor de Japanse cosmetica-gigant Shiseido. Dat maakte van haar een van de best verdienende modellen van dat moment.

LEES OOK. Wie is Anouck Lepère, het topmodel dat aan de zijde van Erik Van Looy pronkt?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer