BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Het ticket voor Parijs is binnen! Wervelende Belgian Cats rekenen in beresterke tweede helft af met Senegal

De buit is binnen voor de Belgian Cats: het olympisch ticket voor Parijs. 24 uur na de gemiste zege tegen de VS gaven de Belgen in het Sportpaleis de zege niet uit handen. Senegal werd van het parket geveegd met een dertiger (97-66), met de voorbeeldige kapitein Emma Meesseman in een glansrol.

21 reacties

  • Walter De Vuyst

    3 maanden geleden
    Men moet de realiteit onder ogen zien , Senegal was veel zwakker dan de V.S. wat de Cats toeliet een gemakkelijke zege binnen te halen . Meesseman speelde een degelijke partij vergeleken met de flauwe prestatie tegen de V.S . maar superieur aan de anderen zoals sommigen beweren is ze zeker niet . Parijs is binnen !
  • Paul Vidal

    3 maanden geleden
    Geweldig !! Voor de inzet , fysiek en de gehele prestatie zowel tegen team USA als Senegal verdienen jullie , THE BELGIAN CATS , nu al een gouden medaille . Top voor Parijs en op weg naar nog méér geschiedenis .
  • Ria Adams

    3 maanden geleden
    Geweldige prestatie en inzet van de cats het was de moeite een echt feest,en dat zonder tumult met honderd politieagenten zoals in ons wekelijkse voetbal competitie misschien gaat daar fatsoenlijk volk naar zien..
  • Theo Vermeir

    3 maanden geleden
    Voor het eerst in mijn leven de match gevolgd. Ik ben verrast van het fysieke spel, inzet en loopvermogen van deze dames. Daar mogen de heren voetballers eens een puntje aanzuigen. Ook heb ik op geen enkel ogenblik een agressie noch tegen tegenspeelster noch tegen de leiding gezien ! Ook kunnen de voetbalreporters hier naar het gelijken komen luisteren. Dikke proficiat aan de dames en hun staf !
  • Theodoor Vanhove

    3 maanden geleden
    Proficiat aan allen. Alle ingrediënten voor mooi basketbal zijn aanwezig. De twee Julie 's,Emma, Derwael, ook veel aankomend talent. De anciens moeten de jonkies begeleiden en meenemen naar de top. Voeten op de grond houden en werken ,werken en werken. Geen top basketbal zonder er hard voor te werken. Proficiat🥇💐🏆🇧🇪🏀.