Kansas City won de vorige editie van de Super Bowl en staat ook nu weer in de finale.
Volledig scherm
Kansas City won de vorige editie van de Super Bowl en staat ook nu weer in de finale. © Getty Images via AFP

Meer dan 70.000 euro voor duurste ticket en naar schatting 1,45 miljard wings: de duizelingwekkende cijfers achter Super Bowl 58

American Football is een miljoenenbusiness in de Verenigde Staten. De Super Bowl spant de kroon, en editie 58 is goed op weg om de duurste aller tijden te worden. Een blik op de krankzinnige cijfers.

9 reacties

  • jean-paul cannaert

    3 maanden geleden
    1 ticket kan het leven van velen draaglijker maken - of staat daar niemand meer bij stil?
  • Tom Dehelt

    3 maanden geleden
    @jean petermans, telkens het spel stilligt, word de klok van de speeltijd stopgezet. De klok loopt alleen als het spel bezig is. Dus herformatie van spelers is buiten de dpeeltijd. Daarom duurt het spel zelf lang.
  • Kristof Van Den Bosch

    3 maanden geleden
    Deze sport is plezanter te bekijken bij gewone wedstrijden of vooral in films.. Spel ligt meer stil dan wat anders. Komt wel veel tactiek bij kijken ook. Ook ni goe voor hersenschade.. Zijn ze pas heel laat te weten gekomen en hebben ze zo lang mogelijk proberen verdoezelen. Kijk maar eens naar concussion..
  • Marc Vinck

    3 maanden geleden
    Geweldig saai en langdradig.
  • Jean Petermans

    3 maanden geleden
    Of nog: hoe rek je van "iets" dat 1 uur speeltijd heeft, die duurtijd op tot minstens 3 uur tot 4 uur.
  1. Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleyballer van het Jaar
    VOLLEYPROMS

    Seppe Rotty (Roeselare) voor de tweede keer Volleybal­ler van het Jaar

    Gisteravond – drie dagen voor de start van de titelfinales tussen Maaseik en Roeselare – werden de Volleyproms uitgereikt, prijzen voor de uitblinkers van het competitiejaar. De nieuwe stemgerechtigden – spelers en coaches – opteerden voor uitgesproken ‘jonge’ spelers. Seppe Rotty (Roeselare) won na 2022 voor de tweede keer bij de mannen, voor Manon Stragier (Asterix Avo) werd het een eerste bekroning. Rotty haalde het in de top drie van zijn ploegmaat Simon Plaskie en als derde Martin Perin (Maaseik), wat eerder een emotionele keuze was na zijn hartfalen en het onmiddellijk stopzetten van zijn spelerscarrière. Eén grote verrassing: niet Steven Vanmedegael (bekerwinnaar met Roeselare en opnieuw titelfinalist) werd uitgeroepen tot coach van het jaar, wel Christophe Achten die met Aalst de competitie op de derde plaats afsloot. Spelers van Roeselare en Maaseik – in volle voorbereiding op de titelfinales – bleven afwezig op de gala-avond.