© Instagram

Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ verwelkomen zoontje Nil

Boer Kim, die een lief zocht en vond in Emi, in het veertiende seizoen van ‘Boer zkt vrouw’, zijn ouders geworden van een zoontje. Dat kondigen ze zaterdag aan op Instagram. Het kleine ‘boertje’ werd geboren op 7 februari en kreeg de naam Nil.

FD

Aardappelboer Kim ging vorig jaar in augustus op zijn boerderij op één knie en vroeg Emi ten huwelijk. Sindsdien heeft het koppel niet stil gezeten want zaterdag kondigen de twee de geboorte van hun wondertje aan op Instagram. De boodschap bij de post luidt kort maar krachtig, “07/02/2024, Nil Biets”, met een hartje erbij. Soms zegt een beeld dan ook meer dan duizend woorden.

LEES OOK. Kim en Emi uit ‘Boer zkt Vrouw’ gaan trouwen: “Nog nooit zo zeker van iets geweest”

Nil en Emi vonden elkaar in het veertiende seizoen van Boer zkt vrouw. De uiteindelijke beslissing om voor Emi te kiezen was niet onbesproken. De boer koos namelijk eerst voor een andere kandidate, Ginny, maar had al snel spijt van zijn keuze. Hij belde Dina Tersago op met de boodschap dat hij eigenlijk verliefd was op Emi. Heel wat kijkers waren het niet eens met zijn keuze en lieten dat merken op sociale media. Hij werd “een snoeper” en “fervent flirter” genoemd. Ondanks de negatieve reacties is het koppel dus nog altijd heel gelukkig samen. Ze zetten grote stappen op korte tijd, van samenwonen en het adopteren van twee kittens, tot een huwelijksaanzoek. Een kindje kon niet ontbreken in het rijtje.

LEES OOK. Kim uit ‘Boer zkt Vrouw’ krijgt kritiek na “wissel” : “Vrienden en familie begrijpen mij, de rest kan de boom in”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER