© Everton FC.

Witte rook: Kevin Mirallas verlengt contract bij Everton

Kevin Mirallas blijft bij Everton. De Toffees maakten eerder deze week al bekend dat een nieuw contract op tafel lag, Mirallas (29) zette vrijdag zijn handtekening onder het nieuwe contract. De winger verlengde tot eind juni 2020. “Ik wil een trofee winnen met deze club”, kijkt Mirallas vooruit op de website van Everton.

jtp

De 29-jarige Kevin Mirallas maakte in 2012 de overstap naar Everton. Hij had nog een contract tot eind volgend seizoen 2018, maar dat wordt binnenkort dus verlengd. Mirallas kwam in zijn vijf jaar bij de Toffees 171 keer in actie voor de club en scoorde 39 doelpunten. Dit seizoen scoorde hij 4 doelpunten.

“Dit contract is zeer belangrijk voor mij en mijn familie. Ik ben hier heel gelukkig, Everton is de beste club voor mij. Ik ben hier al vijf jaar en ik vind het zeer belangrijk om een trofee te winnen met Everton. Ik heb eerder al toegegeven dat dat een droom is voor mij, en geloof dat we op de goede weg zijn.”

“We hebben een topmanager met Ronald Koeman, een goed team en schitterende fans. Het is ook een belangrijke periode voor de club, want dankzij Farhad Moshiri (de steenrijke Iraanse zakenman die hoofdaandeelhouder werd van Everton, red.) heeft de club een nieuwe richting ingeslagen. We hopen om spelers aan te trekken die ons naar de Champions League-plaatsen kunnen brengen volgend seizoen.”

“Ik heb met Koeman gesproken. Ik weet wat hij van me verlangt: meer doelpunten, meer assists en constanter worden. Dat laatste zeggen mijn familie en vrienden ook altijd. Ik zal er alles aan doen om volgend seizoen dus een constanter seizoen te draaien.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer