Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
2
EINDE
2
Westerlo WES
  • 16' 59' Goal Loic Lapoussin
  • Thomas Van den Keybus Goal 6'
  • Nicolas Madsen Goal 90'+6'

Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele penalty

MatchverslagDe ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een discutabele VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over.

31 reacties

  • Patrick Gelenne

    3 maanden geleden
    Gisteren in Italie : De VAR had positie-buitenspel gezien, maar de hoofdscheidsrechter op het veld ging daar niet in mee.Kijk , in het buitenland kan dit dus wel.
  • Leentje De Brauwer

    3 maanden geleden
    Was het penalty? Misschien, misschien niet. Was het een clear error van de ref? Zeker niet! Dus: geen VAR tussenkomst, simpel toch?
  • André Christiaens

    3 maanden geleden
    Ik heb een voorstel: wanneer de scheidsrechter door de Var naar het scherm word geroepen om de beelden te bekijken zouden de twee kapiteins van elke ploeg ook naar het scherm moeten geroepen worden, door de scheidsrechter en de twee kapiteins word dan beslist over de fout. Var mag geen beslissing nemen zij zijn er gewoon om fouten op te sporen die de scheidsrechter niet gezien of kan zien hebben. Resultaat de Var beslist niet over de uitslag of de rangschikking. Elke wedstrijd max 5 ' exstra.
  • Wilfried Kumps

    3 maanden geleden
    Altijd hetzelfde: draai de fase om, als deze situatie zich voordoet in het voordeel van jouw ploeg -> iedereen schreeuwt om een penalty! Maar als het niet in het eigen voordeel is, dan vinden we het geen penalty! Speelt de verdediger de bal? Neen! Kegelt hij de aanvaller onderuit? Ja...
  • dave hosten

    3 maanden geleden
    Mooi van DeMil en zijn team, doen wat Union al meermaals deden, in extremis scoren en punten afsnoepen. Vechtvoetbal van Union afgestraft.