Adam Montgomery© AP

Nieuwe schokkende details in verdwijningszaak van meisje: “Vader nam haar lichaam in tas mee naar werk”

Er zijn nieuwe, gruwelijke details aan het licht gekomen in de zaak over een Amerikaans meisje dat al vijf jaar vermist is. Al die tijd bestond het vermoeden dat de jonge Harmony vermoord werd door haar vader.

jvh
Bron: De Telegraaf, New York Post

Ondanks het vermoeden dat Adam Montgomery zijn eigen dochter heeft vermoord, ontbreekt het belangrijkste bewijsmateriaal: het lichaam van Harmony. Nu de man berecht wordt, deelde de aanklager opmerkelijke informatie. De 34-jarige man zou het “afgeslachte” lichaam van zijn dochter maandenlang hebben meegenomen naar verschillende schuilplaatsen, waaronder het restaurant waar hij dagenlang werkte.

Vervolgens zou hij het lichaam hebben gedumpt als “afval van de vorige dag”, aldus de aanklager. Collega’s van Montgomery waren achterdochtig: zij merkten de tas op die de man telkens meenam naar het restaurant en in een diepvriezer legde. In die tas zou het lichaam hebben gezeten, naast voedsel en andere ingrediënten in de vriezer.

Harmony Montgomery verdween in 2019 op vijfjarige leeftijd in Manchester in de Amerikaanse staat New Hampshire. Pas twee jaar later werd ze door haar moeder Crystal Sorey als vermist opgegeven. Zij getuigt nu tegen Montgomery. De man riskeert een levenslange celstraf.

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer