© Tiktok Lara Mason

Vrouw bakt levensgrote taart van Taylor Swift voor Super Bowl: “Lekkere snack tijdens rust”

38 uur werk en 130 kilogram ingrediënten: dat zit er in een levensgrote taart van Taylor Swift die een Britse vrouw heeft gemaakt van de Amerikaanse zangeres, ter ere van de Super Bowl.

jvh
Bron: The Guardian

Lara Mason (37) runt een bakkerij in Walsall, nabij Birmingham. Ze maakte een taart van Swift in het rode shirt van de Kansas City Chiefs (de ploeg van haar vriend Travis Kelce) terwijl ze de Super Bowl-trofee boven haar hoofd houdt, voor haar man, een fan van de NFL.

“Ik wilde al veel langer een taart van Taylor Swift maken”, aldus Mason. “Ik ben een grote fan: van haar muziek, maar ook van hoe ze zich gedraagt als rolmodel voor vrouwen. Met de Super Bowl was het de perfecte kans om twee dingen te combineren. Al was het wel moeilijk: ze is zo mooi, haar gelaatstrekken zijn zo perfect. En mensen weten exact hoe ze eruitziet, dus ze zullen struikelen over het minste foutje.”

Mason heeft nog niet beslist wanneer de taart aangesneden wordt, maar misschien zal dat gebeuren tijdens de rust van de Super Bowl. “Dan zou een lekkere snack kunnen zijn”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer