Photo News / VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News / VTM Nieuws

“Voelde me goed, maar kijk al uit naar wat komt”: Van Aert blikt na sterke lead-out voor Kooij tevreden terug op seizoensopener

Een sterk begin van het seizoen. Olav Kooij heeft de Clasica Almeria op zijn naam geschreven na een sterke lead-out van Wout van Aert. “Verre van een vlekkeloze sprint, maar ik ben blij dat ik dit voor Kooij kon doen”, zei hij na de finish. Onze andere landgenoot Arnaud De Lie eindigde als vierde.

26 reacties

  • adri zuiderwijk

    3 maanden geleden
    Jumbo heeft gewoon super fietsen, bewees Jonas al toen hij 10/15seconden pakte op elke rontonde dankzij vernuftige coaches...
  • stefaan lalonge

    3 maanden geleden
    Respect voor Wout die een mooie palmares heeft maar als je zijn prestaties neutraal bekijkt lijkt hij op 29 jaar reeds over zijn piek te zijn. Vorig jaar in alle wedstrijden van belang uit de wielen gereden door de latere winnaar. Van een renner met zijn reputatie verwacht je overwinningen en die waren er vorig jaar te weinig.
  • Johan Maddens

    3 maanden geleden
    Wie naast zijn erelijst nog ploegmaats aan zeges kan helpen is een heel groot kampioen . En het is niet de eerste keer dat Wout zijn ploegmaats naar de meet brengt ! Wout is een doodbrave jongen en geeft veel te veel weg , zijn gezin komt op de eerste plaats en dan de roem . Chapeau man !
  • Marc De Metsler

    3 maanden geleden
    Goed zo Wout en proficiat je bent de beste
  • Henri Brand

    3 maanden geleden
    Natúúrlijk geeft het vertrouwen als je met Wout koerst. Wout is één van de beste renners van de wereld!