VIDEO. Real Madrid lacht in z’n vuistje na duur puntenverlies van FC Barcelona, opnieuw geen speelminuten voor Arthur Vermeeren

Wie kent Martin Hongla nog? De Kameroense middenvelder kwam tussen 2019 en 2021 tot 58 optredens voor Antwerp. Intussen beproeft hij zijn geluk bij het Spaanse Granada. In nog maar zijn tweede match voor de Andalusiërs verijdelde hij ternauwernood een gemaakt doelpunt van FC Barcelona.

Jens Heylen

Het 16-jarige wonderkind Lamine Yamal zette de Catalanen op 1-0, vijf minuten voor de pauze was hij het beginpunt van een snedige counter van de thuisploeg. Via Pedri en Gündogan leek Lewandowski de dubbele bonus te verzorgen, maar Hongla keerde spectaculair op de doellijn.

Barça zou een paar minuten later het deksel op de neus krijgen. Sanchez lukte de gelijkmaker tegen de gang van het spel in.

Granada putte er moed uit en kwam in de tweede helft zowaar tweemaal op voorsprong. Een zege zou het finaal wel niet opleveren. Barcelona knokte zich telkens terug: 3-3. De Catalanen staan na 24 matchen derde met 51 punten, vijf minder dan nummer twee Girona en tien minder al dan Real Madrid. Granada blijft voorlaatste met 13 stuks.

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sevilla smeert Atlético Madrid nederlaag met kleinste verschil aan

Sevilla heeft zondagavond op de 24e speeldag van La Liga Atlético Madrid opzijgezet met 1-0.

Isaac Romero (15.) kroonde zich op het kwartier al tot matchwinnaar met het enige doelpunt van de confrontatie. Axel Witsel speelde als laatste man bij de bezoekers en ruimde in de 66e minuut plaats voor Reinildo. Arthur Vermeeren bleef opnieuw aan de bank gekluisterd. Aan de overzijde waren Adnan Januzaj en Stanis Idumbo hetzelfde lot beschoren.

Atlético blijft vierde in de tussenstand van de Spaanse eerste klasse met 48 punten. Sevilla is ondanks de zege pas terug te vinden op de vijftiende positie met 23 eenheden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer