Dit was de Super Bowl
Volledig scherm
Dit was de Super Bowl © Getty Images / Instagram

Usher op rolschaatsen, Beyoncé met groot nieuws en dé kus tussen Taylor Swift en Travis Kelce: dit was de Super Bowl

celebritiesZondagavond lokale tijd vond de befaamde Super Bowl in Las Vegas plaats. De Kansas City Chiefs wonnen de finale van de American footballcompetitie van San Francisco 49ers. Usher (45) nam de halftimeshow voor zijn rekening, Beyoncé (42) kwam met groot nieuws en heel wat andere sterren waren ook van de partij: dit was de 58ste Super Bowl.

  1. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.