Jan Syryn blikt terug op zijn gedwongen vertrek uit ‘Kamp Waes’.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Syryn blikt terug op zijn gedwongen vertrek uit ‘Kamp Waes’. © VRT

INTERVIEW. ‘Pedante’ Jan Syryn (52) na zijn gedwongen vertrek uit ‘Kamp Waes’: “Ik heb dochters van 14 en 16 jaar: geloof mij, ik kàn incasseren”

Hij overleefde de zwaarste fysieke proeven, stond recht na elke klap van Fly in de boksring, maar toch sneuvelde Jan Syryn (52) gisteravond in ‘Kamp Waes’. Met het etiket van ‘pedant’ en ‘niet compatibel met een team’ stuurde Fly en de Special Forces hem zonder pardon naar huis. “Ik heb me willen bewijzen tegenover die jonge gasten en heb daarin overdreven, ja”, zo geeft Jan toe. Maar hoe kijkt hij verder nog terug op de harde woorden van Fly? En waar ligt de oorzaak van zijn minderwaardigheidscomplex? Een eerlijk gesprek.

55 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    2 maanden geleden
    Als 50+er zo'n ferme prestatie leveren is niet evident, proficiat dus !
  • Berten Van Damme

    2 maanden geleden
    Hey was heel flauw van Waes en Fly om Jan mondeling af te kraken terwijl hij de enige was met leidinggevende capaciteiten. Zijn levenservaring en profiel matchten echter niet met de jonkies dus moesten ze een reden vinden om hem uit de reeks te krijgen. Jan zijn reactie in de reeks op zijn uitzetting was groots terwijl het gedrag van Fly echt beschamend was.
  • Jef Peeters

    2 maanden geleden
    In een ander team was dit 'anders' gelopen, denk ik. Het leeftijdsverschil met de anderen was te groot! Bij de SF geraak je 'als militair' binnen toto max. 30 jaar. Waarom selecteren de programmamakers een man van 52 jaar? Nog 1 vraag: Waarom deed Tom Waes zelf niet mee? Was hij mogelijk bang om af te gaan.... 😉
  • Jef Peeters

    2 maanden geleden
    Jan. Proficiat. Je bent een geboren leider!
  • Bu

    3 maanden geleden
    Mooi voorbeeld van hoe je gedrag je prestaties overschaduwen.