Tucker Carlson interviewt de Russische president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Tucker Carlson interviewt de Russische president Vladimir Poetin. © ANP / EPA

Insiders onthullen echte bedoeling van Poetin met Tucker Carlson-interview: “Hij heeft iedereen voor de gek gehouden”

De Russische president Vladimir Poetin heeft met zijn Tucker Carlson-interview vorige week iedereen voor de gek gehouden. Dat hebben bronnen dicht bij de presidentiële administratie gezegd aan de onafhankelijke Russische nieuwssite Meduza.

77 reacties

  • Frank Vandevoorde

    3 maanden geleden
    Het helpen verdedigen van een natie die aangevallen wordt door een 10x groter leger en kernmacht met het oog op de volledige controle van zijn grondgebied en dicatuur over zijn populatie is geen oorlogszucht, net zo min als de landing in Normandië dat was. Dat de Russische territoriale ambities hier zelfs nog be-applaudiseerd worden is verontrustend. Laat mij dan maar bij de 90% horen.
  • Christine Laevers

    3 maanden geleden
    Jean West : de VS hebben welgeteld maar 5% van hun defensie-uitgaven gespendeerd aan Oekraïene. Dat is peanuts. Obama trok zich terug uit Syrië-Irak met alle gevolgen vandien. Trump heeft aan Kimmeke zelfvertrouwen gegeven dat hij gewoon verder kon doen. Idem voor Poetin die tienmaal meer geslepen is dan society-boy Trump die geen kaas gegeten heeft van geopolitiek. 't is een zakenman tout court. Hij schept voedingsbodems voor oorlog en laat een ander na hem het vuil werk doen. Dat was Biden.
  • patrick smedts

    3 maanden geleden
    er is nog geen enkele politieker die ook maar een punt weerlegd heeft van poetin zijn interview,
  • Jean West

    3 maanden geleden
    Trump 0 bombardementen en oorlog begonnen, Obama na zijn presidentschap de bijnaam oorlogspresident, Biden overal bombardementen en miljarden dollars uitgeven om de invloed in Oekraïne te behouden in plaats van aan eigen bevolking. Op wie zou men kiezen.
  • danny peeters

    3 maanden geleden
    Wat Erik van der Kolk hier zei verontrust mij ook: wat voor boodschap heeft Trump mee gegeven aan Putin?? Noch Trump, noch Putin zijn fan van de NATO. Daarin vinden ze elkaar terug. En Europa? Zoals altijd: too little to late maar we zitten er figuurlijk en zelfs letterlijk tussen beide landen in.